Boost dit sexliv – 4 gode tips

Sex er noget, der fylder meget i mange af os. Vores seksualitet udgør en stor del af vores personlighed, og et godt sexliv er noget, vi alle ønsker os – og med god grund. Et godt sexliv er alment kendt for at nedbringe psykiske udfordringer som angst, uro, stress, depression og tilsvarende, og et godt sexliv bidrager desuden til et godt helbred og en sund fysik. Når vi har sex, så frigiver vi lykkehormoner, og vi har det generelt bedre.

Men hvordan får det så det her gode sexliv – hvordan booster vi det, vi allerede har? Se med herunder, hvor du får vores 3 bedste tips til at holde dit forholds sexliv i god form.

Den gode kommunikation er afgørende for det gode sexliv

Et godt sexliv kommer ikke af sig selv – og at du har et godt sexliv, er langt hen ad vejen noget, du selv kan bestemme. Når du ved, hvad du kan lide, hvordan du godt kan lide at blive rørt, hvad du tænder på, og hvordan din seksualitet trives bedst, så har du de bedste forudsætninger for at få et fantastisk sexliv. Og herfra handler det om kommunikation.

Din partner kan ikke læse dine tanker, og kan ikke forventes at kunne gætte sig frem. Tydelig og klar kommunikation er hemmeligheden bag ethvert godt sexliv. Derfor kan du med fordel lægge eventuel usikkerhed på hylden og tale frit fra det stolteste sted i dig, når du bekender din krop, din lyst og dine behov til din(e) sexpartner(e).

Et godt sexliv har den perfekte balance mellem tryghed og overraskelse

Et godt sexliv skal helst være varieret, spændende, kreativt og trygt. Og det kan være en svær balance at finde. Der er lavet flere studier, der viser, at vi mennesker ikke vil have hverken eller, men både og – vi vil være trygge, og så vil vi overraskes. Alsidighed og variation er nøgleord i et godt sexliv, men grundlæggende og først og fremmest skal vi føle os trygge.

Når I har det rette element af tryghed i jeres forhold, så kan I slappe af og give jer hen – og her kan I begynde at eksperimenter og overraske hinanden for at bevare det ukendte og spændende i jeres sexliv med eksempelvis en strapon. Overrask kæresten med en strapon, foreslå en bindeleg, forfør hinanden spontant eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.