Nam restaurant

Velkommen til NAM

Vi har plads til at huse op til 60 personer i vores restaurant. Vores koncept er perfekt til selskaber. Her serveres enkelte retter og maden deles blandt …

Nam Social Dining & Drinks, Aalborg – Tripadvisor

Nam Social Dining & Drinks, Aalborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Nam Social Dining & Drinks er stedet hvor maden deles og drinksene nydes. Her skabes en uhøjtidelige atmosfære – hygge og velsmag er essensen!

Nam Social Dining & Drinks, Aalborg: Se 201 objektive anmeldelser af Nam Social Dining & Drinks, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 7 af 272 restauranter i Aalborg.

Restaurant Nam | Aalborg – Facebook

2. feb. 2023 — Restaurant Nam beliggende i det centrale Aalborg er et spisested som summer af hygge og kvalitet. Restaurantens koncept er ‘social dining’, …

Nam Aalborg – Dagens Menu

Søster: @restaurantmenendez #namaalborg to be featured Book bord her ↙️. nam.dk. Omtale’s profile picture. Omtale. 806 posts. 2,921 followers.

Nam Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Nam Aalborg og spar penge. Vesterbro 74 Aalborg 9000

Læs kundernes anmeldelser af nam.dk – Trustpilot

Restaurant Nam | Aalborg | Book et bord, se menukort, etc.

Restaurant Nam | Aalborg | Book et bord, se menukort, etc. | Dinnerlust.dk

Restaurant Nam i Aalborg rimer på hygge og kvalitet. Stedets koncept er ’social dining’, med fokus på vietnamesiske teknikker. Dette afspejles i maden.

Nam (@namaalborg) • Instagram photos and videos

Restaurant Nam i Aalborg – Piskeriset på Eventyr

Restaurant Nam er en restaurant i Aalborg, hvor maden er inspireret af det asiatiske køkken. Fantastisk mad til en virkelig god pris.

Keywords: nam restaurant, restaurant nam aalborg, restaurant nam nam