Jeg er træt og går til ro tekst

Jeg er træt og går til ro | Folkekirken.dk

Du kan høre salmerne, læse om dem og printe teksten. Salmerne er indsunget af kor i Folkekirkens … Jeg er træt og går til ro. Mel.: Jørgen Malling 1869.

Jeg er træt og går til ro – Gamle Danske Sange

Gamle Danske Sange: Jeg er træt og går til ro

Jeg er træt og går til ro. Tekst: Louise Hensel, 1816. Melodi: Jørgen Malling, 1869. Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to. Fader, se med kærlighed

Gamle Danske Sange: Jeg er træt og går til ro

Jeg er træt og går til ro – Kristendom.dk

24. apr. 2018 — 1. Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to; · 2. Har i dag jeg, kære Gud, syndet imod dine bud, · 3. Se, o Herre, til os ind, os, som har …

Få teksten til en af vor nyere og mest populære salmer

Jeg er træt og går til ro – Godnatsang.dk

Jeg er træt og går til ro

30. jan. 2019 — Teksten til Jeg er træt og går til ro. Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to. Fader, se med kærlighed til mit ringe leje ned.

Jeg er træt og går til ro – Danske børnesange

Jeg er træt og går til ro

Her er teksten til børnesangen, Jeg er træt og går til ro. Det er en sød lille godnatsang, som synges for mange børn hver aften. Tekst: Louise Hensel …

Her finder du tekst og melodi til godnatsangen, Jeg er træt og går til ro. Klik her.

Salme 770 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 770

1, Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to; Fader, se med kærlighed til mit ringe leje ned! 2, Har i dag jeg, kære Gud, syndet imod dine bud,

Pĺ Den Danske Salmebog Online kan du hřre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dĺb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, pĺske og pinse.

Jeg er træt og går til ro – Fest ABC

Mel.: Jørgen Malling 1869. Menneskelivet – Aften – 770. 1. Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to; Fader, se med kærlighed til mit ringe leje ned!

Jeg er træt og går til ro – De Smaa

Jeg er træt og går til ro. Sang tilføjet d. 7. juli 2021Tekst: Louise Hensel – oversat fra tysk af Kristian ArentzenMusik: Jørgen Malling.

Jeg er træt og går til ro – salmer.dk

salmer.dk – Salmedatabasen | Salmer og salmestof

Jeg er træt og går til ro, lukker mine øjne to; Fader, se med kærlighed til mit ringe leje ned! Du har ikke adgang til salmen.

Danmarks største salming af danske salmer. Nye som gamle

Keywords: jeg er træt og går til ro tekst, jeg er træt og går til ro lyrics